Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 14 mai 09, 01:09
Endret: 14 mai 09, 01:17
Endret av: Holters

Forsvinner ved første mulighet?

Gerrbrand - FFKs best betalte spiller vil nok ikke få forlenget kontrakten. Forsvinner i sommer om de får solgt ham. Klassespiller når hodet og kropp er på topp. Bare synd ingenting fungerer som det skal for tida. God spiller med et veldig høyt bunnivå.

Wehrman - Anti-humørspreder. Gis sikkert bort gratis i sommer hvis noen vil ha ham. Trist, da jeg elsker spillertypen. Disse to har lønnskrav som FFK ikke kan tilby halvparten av engang.

Gardar - Selges om noen vil ha ham, ikke fornyet tillit. Tungtrent. Ikke god nok over tid. Nede på 2007-nivå. Lever fortsatt på fjorårets relativt gode sesong, og har lønnskrav dertil. Uortodoks spilletype.

Levon - Har skuffet. Sær type. Sendes hjem til Sverige.

Tegan - Selges om noen er villige til å ta over lønnsforpliktelsene. Altfor dyr i drift til å sitte på benken, og viser gang på gang at han ikke duger fra start.

----

FFKs tvilstilfeller?

Lala - Har vist at det bor noe i ham, men likevel ikke god nok for A-laget per i dag. Koster såpass mye å kjøpe fri at det neppe blir aktuelt. De pengene er bedre brukt andre steder. Eventuelt må prisen reforhandles.

Barsom - Gammel og dyr i drift. Klubben har neppe råd.

Kvisvik - Gammel. Klubben har neppe råd. Må i så fall kraftig ned i lønn, men selv jeg ble imponert over innsatsen mot Tromsø. :) Fortsetter han i det sporet ut sesongen, og bare dersom han gjør det, så får vi håpe de klarer å komme til enighet.

Czwartek - Gammel. Får muligens et kontraktstilbud, men også han må ned i lønn? Lenger og lenger unna startelleveren når alle er skadefrie.

----

Så å si i boks?

Ramberg - har fått nytt kontraktstilbud.

Martinsen - har fått nytt kontraktstilbud.

Shabani - Har bevist at han duger som backup. Lokal. Fortjener ny kontrakt. Tror han har fått tilbud?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340