Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Plankekæll

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 okt 05
Innlegg: 5992

Lagt til: 13 mai 09, 23:52

Wallace - Jeg håper ikke vi selger Wallace nå. Vi har faktisk ikke venstrebacker. Har kun Thomassen, og han er i utgangspunket ikke back han heller. Ophaug kan spille venstreback, men ikke kanonbra der han heller. Tviler på at vi får 20 millioner for en spiller som ikke har prestert hittil i sesongen.

Lala - hmmm... har han fått god nok tid til å vise seg frem da? Hvis løsningen er forholdsvis rimelig ser jeg ingen grunn til å ikke forlenge med han. Han er bare 17 år, altså junior i to sesonger til!

Tegström - Vil i utgangspunket beholde han, men han er vel 31 år nå og har sikkert en god lønn. Han sitter for det meste på benken, er ustabil og skadeutsatt. Nei, kjør heller på med de andre ungguttene vi har (Trulsen, Adiyiah). Selg han hvis det er interesse.

Levon - bye bye!!

Gardar - la nå mannen bli skadefri, hundre prosent fit, og la han få spille seg i form. Dårlig tålmodighet eller?

Raio - er virkelig denne mannen så interessant for "større" klubber enn FFK? Han har rukket å bli 30 år nå (er hvertfall født i 79). Selv om han sikkert kan spille til han er 36-37 år, så er han fremdeles en halvgammel spiller som det ikke er mye fremtid i. Uansett er det ikke realistisk å håpe på mer enn 6-7 millioner for han.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340