Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 13 mai 09, 23:42

Opprinnelig postet av morradi

Synes det er synd med Gerrbrand. At han har underprestert er bare tullball. Og så lenge utenomsportslige eskapader ikke påvirker prestasjonene i større grad enn de har gjort, kunne de egentlig ikke brydd meg mindre. 

Vi er fortsatt sårbare i forsvarsleddet. Vidar er skadeutsatt, og Jan Tore Ophaug har ikke fremtiden foran seg. Det hadde ikke vært feil å ha med Gerrbrandt videre. 

Men det lå vel lenge i kortene at han skulle gå nå, både av hensyn til økonomien og spillerens ønsker. 

Enig. Totte er utvilsomt en solid fotballspiller og hvis klubben og gutten kommer seg videre i ekteskapet ønsker jeg selvsagt han med på lasset videre. Ophaug tok menisken sist sesong, skadet hvertfall til August og er i tillegg 33år blitt. Vidar er veldig skadeutsatt og en skade på ham nå så er det "krise". Shabani gjør det tydeligvis bedre som hback enn stopper. Så Gerrbrand burde virkelig vært med videre, et av flere FFK kupp de senere år da vi hentet ham for en rimelig penge fra Leicester. DOG, har spilleren slått seg helt vrang og er fullstendig uprofesjonell(kun løse rykter på et supporterforum...) ønsker jeg ham snarest avgårde. Inntill det motsatte er bevist ser jeg gjerne Totte på en ny 2års kontrakt.

Vi kan kutte i andre ledd som er langt mindre sårbare. Som på sentral midtbane hvor Ramberg, Borges, Gashi, Elvestad og Barsom kan gjøre en god jobb hvis Kasey drar. Kasey er kongen av idiotiske uttalelser i media kombinert med årets treigeste kropp i TL. Vi trenger nok ikke 5spisser heller....Og midtbanen burde slankes enda mer etter Kasey.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f