Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 12 mai 09, 23:48

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av bateman

Det her ble jo en saftig liten diskusjon. Hva med å bruke sunn fornuft? Spilleren som faktisk skaffer straffe har gjort laget en stor tjeneste og bør belønnes med en assist.

Dersom vi noensinne begynner å loggføre noe slikt, så vil det skje som et eget felt ("skaffet straffet"). Det å skaffe straffe kommer aldri til å bli målgivende pasning her på ffksupporter.net. Det er heller ikke tradisjon for det i Norge. VG, TV 2, osv gjør ikke dette. Hva med å selv bruke sunn fornuft? Det er faktisk ikke en pasning. I tillegg måtte vi ha gitt det til folk som skaffet direkte frispark som gikk i mål, cornere som gikk i mål, osv, osv, osv.

Nå som dette ble en omfattende diskusjon, så håper jeg i det minste folk har fått med seg oppfordring om å holde et ekstra øye med hvem som har målgivende pasninger i cupen. Smile

Innlegget ditt var overdrevent avvisende og bombastisk med bl.a. ord som "noensinne" og "aldri" i kursiv. Er det slik at du og alle andre moderatorer er fullstendig enig i at dere ikke skal loggføre det å skaffe straffe som assist? Eller snakker du på vegne av alle? Sunn fornuft tilsier for meg fremdeles at å skaffe straffe bør gi assist.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340