Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 12 mai 09, 00:42

Opprinnelig postet av HotDream
Er du i FFK så skal du tydligvis straffes ekstra på toppen av den straffen rettssystemet gir deg...

Er du i FFK har du på sett og vis plassert deg selv i offentlighetens lys og dermed interesse... Jeg har hatt jobber hvor jeg har valgt å fronte firmaet jeg jobbet for (som presseansvarlig, f.eks.) og følgelig blir fallhøyden stor når sjappa viser seg å være ei skakkjørt rønne som tar inn vann både foran og bak. Det følger et helt annet mediebilde med når man kler seg i FFK-drakt fremfor Torpe-drakta, for å si det forsiktig. Med mediebildet og oppmerksomheten følger også "forventninger" fra "alle" om en oppførsel som skal være et forbilde for alle andre. Sånn er det når vi har en eliteserieklubb med spillere som fungerer som idoler for distriktets unge - da gjelder det selvsagt også for klubbens yngre krefter.

Kort sagt: Ingen bryr seg hvis en spiller på Hvaler tar seg en pilsner for mange og klabber til en annen - derimot blir det oppslag hvis en FFK-spiller gjør det samme.

Lik det eller ikke - slik vil det være så lenge en klubb står i sentrum som FFK.

Når det er sagt betyr ikke det at jeg liker måten FB jobber på i slike tilfeller som dette. Jeg synes det kan være en Fin Ting(tm) for journalister og oppslagskåte medienisser å tenke litt mer enn dit nesa rekker og kanskje la være å lage oppslag om alt - bare fordi de kan...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340