Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 27 apr 09, 12:20

Jeg forsvarte Wehrman etter forrige kamp, og forsåvidt at han fikk starte også mot Aalesund. I utgangspunkt vil jeg tro Wehrman lettere kan spille seg i form enn å hvile seg i form. Det tror visst Grønhagen også.

Det er mange som vil sette Wehrman og andre spillere ut når de spiller dårlig. Men jeg mener at spørsmålet ikke bør være om de enkelte spillerne har spilt godt nok til å fortjene å få neste kamp fra start.  Spørsmålet bør være hvordan man får spillerne til å spille bra i neste kamp. Trenger de hvile? Oppleve kamp om plassene? Eller ganske enkelt mer kamptrening?

Hvis Wehrman blir bedre av å sitte en eller tre kamper på benken, så sett ham på benken. Men det skal ikke handle om at Wehrnan fortjener å straffes for dårlig innsats, men om hva som er strategisk klokt for laget som sådan. Altså hva som skal til for å få Wehrman i god form igjen. Det samme gjelder alle spillerne. Det er da kun unntaksvis at spillere kan hvile seg i god form, men det er klart at det kan være rette å gjøre. Jeg er heller ikke happy med Wehrmans prestasjoner om dagen, men jeg ser heller ikke at benken er den eneste mulige medisinen.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f