Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 26 apr 09, 12:22

Opprinnelig postet av Holters

Det er mye vi har valgt å tilbakeholde opp igjennom tida grunnet diverse årsaker. F.eks. for å beskytte kilder, at spillere ikke skal glippe, eller fordi vi tror det bare vil skape enda mer uro rundt en klubb som allerede fosser over av drit.

Hva årsaken eventuelt er eller har vært er likegyldig, det er vår rett å foretå slike vurderinger som det private nettstedet vi er, selv om jeg forstår at du ønsker å være tabloid og skape et ikke-eksisterende problem. Samarbeidet med de offisielle sidene til klubben har ikke hatt en dritt innvirkning på dette.

Når det er sagt, så synes jeg reaksjonene på det budsjetterte spillersalget har vært labre. Jeg trodde det ville skape mye mer kritikk. I fjor budsjetterte TIL med 16 millioner i spillersalg, og ble slaktet over hele i Norge. FFK har omtrent like dårlig økonomi og budsjetterer i samme størrelsesorden uten at folk ser ut til å bry seg nevneverdi. Det er skremmende.

Men overlever klubben dette året, så har man heldigivis litt mer handlingsrom.

Her i byen er det stjernen som er "prugelknaben" Der skal underskudd på en tiendel av FFKs blåses opp og laget skal boikottes.

Trendidretten fotball og klubben FFk kan tillate seg det meste. Bortsett fra lokale helter som Raymond og Hansi da.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f