Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ommb

Juniorspiller

Ble medlem: 29 jul 08
Innlegg: 135

Lagt til: 20 apr 09, 22:44

Jaja, skal si oss veldig fornøyd med tre poeng i dag. Viking styrer kampen, men har ikke så inni hampen mange sjanser. Uansett hadde de fortjent et poeng, men slik som andre her sier: Sånn er det.

Det er et par ting jeg har bitt meg merke i så langt:

1. Jeg klarer ikke helt å forstå grunnen til at denne formasjonen har blitt valgt kamp etter kamp  nå. Greit nok å prøve noe nytt, men dette fungerer etter min del veldig dårlig til tross for at spillerne har hatt flere kamper og uker på å spille den inn. Jeg synes FFK har hatt relativt god kontroll defensivt så langt i sesongen. Vi har vel tross alt sluppet inn færrest mål..? Selv om vi, etter min mening har hatt relativt god kontroll defensivt, så har vi ikke klart å styre eller kontrollere noen av kampene i nevneverdig grad. Jeg mener at mye av dette kan forklares av formasjonen (4-4-1-1). Everton har gjort mange gode kamper til tross for skudd som har gått 20 m over mål osv, men han blir latterlig alene der på topp. Han er veldig god til å motta ballen og komme rettvendt og jobber som en helt. Etter min mening er ikke Ramberg i nærheten til å klare å fylle opp etter Everton. Når vi i tillegg har hatt en Jokke som sliter offensivt,  en høyrekant hvor mange forskjellige har prøvd seg uten å lykkes altfor nevneverdig og en sentral midtbane hvor Ardian og Kasey ikke har bidtratt altfor mye framover og som i tillegg mister ballen skremmende lett slik at vi får overganger i mot gang på gang; da mister vi alt trykket fremover. Vi får konstante overganger i mot og balltap på motsatt banehalvdel. Men gang på gang rydder forsvaret unna, noen ganger av den litt heldige sorten. Jeg tror mye ligger i det å få en spiss til på topp ved siden av Everton. Glem Gardar for øyeblikket og start med Andreas sammen med Everton. Begge er flinke med ballen i beina, klarer å dra av et par mann og vente til hele laget får flyttet opp. For å oppsummere: En spiss til vil skape mye mer trykk på motstanderne, lettere å flytte opp laget og vi kan forhåpentligvis få flere sjanser når vi har flere spillere framme. Dette er så klart en litt forenkling av hele situasjonen, men jeg tror mye av problemene ligger i dette.

2. Det virker som den fysiske oppkjøringen til Anders har gitt resultater. Selv om det ikke alltid er et fantastisk press på motspillerne så løper de aller fleste som regel uten stans (finnes så klart noen untak her og der). Får satse på at de første kampene blir en form for "veldig sen oppkjøring" for FFK-spillerne hvor de kommer inn i det taktiske igjen.

Er det forresten noen som har hørt en annen grunn til formasjonsvalget enn detta at vi skal spille UEFA-cup osv?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340