Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 apr 09, 21:48

Fy faen, så elendig av FFK. Noe av det verste jeg har sett på lenge. En liten oppsummering:

Staw var meget god. Hadde et par veldig gode redninger. Minus for litt dårlig i feltet+ noen utspill som var dårlige. Men alt i alt en veldig bra kamp.

Askar klarte seg bra. Viser bra fart, men blir rundtlurt et par ganger. Har trua på ham. Kan bli enda mer offensiv. Martinsen og Piiroja var veldig gode, selvom begge to til tider blir rundlurt og har en horribel posisjonering. Wallace er anonym, og sliter til tider defensivt. Har skuffet meg i serieåpninga.

Patsjaian(Go TV2!Cool) syns jeg faktisk var bra. Jobber iherdig hele kampen, og gir seg aldri. Viser at han har bra fart. Et stort minus ved straffa selvfølgelig, en katastrofal vurdering. Gashi syns jeg virker småfrustrert og har aldri sett noen som er så uvenn med ballen..Men han jobber seg og opp og skal ha for bra innsats. Likevel skuffet. Det er ikke ofte jeg er enig med Semb, men angående hans karakteristikk av Wehrman får han full støtte fra meg. Elendig på å orientere seg før han får ballen, og har en nochalant holdning. Tar ovveraskende få defensive løp, og blir ofte stående igjen på midten. Dagens skuffelse. Borges har jeg trua på, men sliter med tempoet. Fikk ikke utrettet noe særlig.

Ramberg var usynlig. Virkelig helt borte. Everton var ganske skuffende, men blir fortsatt etter min mening brukt feil. Tegström ble jeg positivt overrasket over. Kvisvik scorer, og det er nok. :)

Forferdelig kamp alt i alt.. Men det var nesten et ran da Stabæk slo oss forrige runde også, så det var greit nok..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340