Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 20 apr 09, 21:02

Opprinnelig postet av Holters

FFK vinner totalt ufortjent på bortebane. Katastrofal førsteomgang, men med slik flyt, så blir det gull. FFK scorer to mål på én sjanse i denne kampen. ;-)

Nå kan Aune slå i bordet med at FFK vant kampen, men fytti katta... I dag er jeg langt ifra enig med hans vurderinger og kampledelse underveis.

Startelleveren var spennende på papiret, men første omgang var rett og slett helt horribel. Forsvaret kommer greit fra det, men fremover på banen skaper vi absolutt ingenting.

 

Enig i alt du skriver, Holters. JEg ville heller ikke gjort de disposisjonene som Tom Freddy gjorde. Men vi må innrømme at det var med byttet Everton/Tegström og Ramberg/Borges at vi endelig klarte å få til noe som kunne ligne på kombinasjoner fremover (dog langt i fra så bra som vi ønsker og uten at Ramberg /Borges fremsto veldig mye bedre).

Startelleveren virker muligens spennende, men jeg synes seriøst ikke at Leon er god nok. Er liten forskjell på hva han gjør og hva f.eks. Thomassen gjør og da mener jeg vi skal satse på den lokale. Borges var som forventet; kan mye fotball, men trenger TID for å ta det norske tempoet.

To beste på FFK idag? I mine øyne Vidar Martinsen og Lasse Staw - uten tvil.

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340