Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Nugattistjerna

A-lagspiller
Ble medlem: 21 nov 06
Innlegg: 492

Lagt til: 15 apr 09, 18:32

Opprinnelig postet av danan

Pinlig i går. Hvor har gnisten blitt av? Blir jo bare værre og værre for hver kamp som går. Å Skylde på den manglende veggen på siden blir for dumt. Da vi møtte Hammarby på stadion så hadde vi antaglivis det drøyeste trykket Plankehaugen noen gang har laget, da sto vi på samme sted, uten vegg.

Den kampen var også hele stadion med. Men det er ikke tvil om at sideveggen som bortesupporterne har,betyr mye mer enn folk tror. Lyden bærer noe helt sinnsykt. Når bortesupporterne merker trykket de selv lager er det selvfølgelig mye lettere å kjøre på enda hardere med sang og andre lyder. Sett av penger til lignende vegg ASAP på plankehaugen sin side også. Og siden plankehaugen uheldigvis har flyttet seg enda lenger bort fra folketribunen er det enda vanskeligere å få med de på sang og klapping. Fatter ikke denne generaltabben klubben har gjortFrown

Dessuten er det vel liten tvil om mange står i plankehaugen for at det er de billigste stedene. Ikke nødvendigvis fordi de gjerne vil være med på å lage liv!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340