Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 10 apr 09, 00:02

Vi kan ikke forvente at spillerne våre er komplette, ei heller Raio Piiroja. Men som du sier han vinner absolutt ALT av dueller og er meget viktig for laget. Raio er dog nødt til å ha en "lugn" partner ved sin side som faktisk klarer å sentre ballen fremfor å dælje den avgårde. Raio er ryddegutten bak der(hvor mange poeng redder han ikke grunnet hereoisk innsats, samt er FFK vanskelig å bryte ned ved å slå lange baller-nettopp fordi Piiroja knuser alle i lufta).

Elvestad er vel strengt tatt ikke i nærheten av kvalitetene til Kasey? Ettersom han knapt spiller om dagen anser jeg ham som ikke god nok. Alder har ingen betydning har du de rette kvalitetene.

Gardar hadde en solid sesong ja, står på, vinner duelle, scorer greit antall mål, fungerer glimrende ved siden av en kjapp spiss. FFK har i mine øyne fremstått som forvirrede høns offensivt i år med unntak av Tegan. Everton dribler, dribler og dribler, eventuelt skyter latterlig svakt. Takket være svak motstand og god defensiv organisering har  vi 5poeng. Vår klart beste spiss...Som heller ikke er blant de best betalte...

Kasey lager mye unødendig støy....Uten tvil. MEN, han er limet sentralt på midtbanen som gir jernet hele veien, holder også et par sesonger til. Så sant han er villig til å beholde nåværende lønn ser jeg han gjerne med videre.

Tegan får lite tillit i FFK, en av få som faktisk duger på topp per dags dato. Bør absolutt selges hvis man ikke har tenkt å satse på spilleren som har han en meget høy lønn i klubben tatt spilletid i betrakning.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL (2008)
Fredrikstad tar 4plassen! (2009)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340