Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 08 apr 09, 13:26

Opprinnelig postet av GodeGeir

Wehrman har selvsagt helt rett her,"En fotballspiller presterer bedre når han har trygghet,i likhet med andre arbeidstagere",dette sa Dagfinn Enerly som en komentar på ray sitt ønske om kontrakt ifjor,Ingen reagerte da.

Mange på dette forumet burdte styre seg før de komenterer,Greit man ikke liker en fyr,men her ønsker man vel komentarer pa hva wehrman sa?  ...

Med (stor) fare for å fornærme noen synes jeg dette er en av veldig få fornuftige kommentarer i denne tråden.

Nå har det gått sport i å rakke ned på Wehrman. Uansett hva den fyren sier nå så blir det tolket verst mulig og brukt mot ham for langt mer enn det er verdt.

Men jeg er  vel ikke noe bedre bedre så her er min kommentar: FFK direktøren uttaler seg som en arrogant idiot i denne sammenheng. "Vi kan velge hvilke spillere vi vil ha med". Hvor i huleste kommer den sjølgodheten fra?

Siden når kunne FFK annet enn å drømme om virkelig interessante spillere?

Forstår man ikke at hvis f.eks Wehrman hadde vært like god som han er bare uten de negative sidene av temperamentet sitt så hadde han ikke hatt det temperamentet og da hadde han ikke vært den spilleren han er heller?Eller han hadde spilt i en langt bedre liga enn TL. Hadde Kvisvik vært et fysisk fantom i tillegg til å ha de tekniske og taktiske ferdighetene han har så hadde han spilt i Bundesliga eller lignende. Sånn er det med alle spillere. Gode spillere i FFK er enten på vei bort eller de feiler noe som gjør dem uselgelige. Hadde Piiroja kunne sparke ball bare halvparten så godt som han kan heade den så hadde han spilt to divisjoner høyere enn han gjør.

Hadde FFK kunnet velge selv så hadde ikke Tarik blitt solgt allerede i fjor. Det var minst et år for tidlig. Men hvorfor ble han solgt? Jo fordi FFK drukner i gjeld!  

FFK var heldige med valget av Wallace F Pereira, men straks han begynner å vise fram frisparkfoten sin så begynner snakket om at han vil forsvinne i løpet av måneder. FFK vil ikke kunne si nei til å la ham gå, eller til det beløpet man kan få for ham, som også vil gå til å dekke nærmest bunnløs gjeld og lite annet.

Godeste fjott av en direktør, du bør for ditt eget og klubbens beste ta til vettet og se til å ta vare på de spillerne som FFK ikke har råd til å miste. Hvilket vil si de fleste av dem.

Så vær så snill direktør og legg av deg den der smakløse arrogansen! Makan! Så lenge klubben ikke en gang eier sin egen stadion har vi ikke bruk for holdninger som det der!

Hadde jeg vært fotballspiller og hørt klubbsjefen komme med uttalelser som det der så hadde jeg straks begynt å sende ut signaler i markedet om at jeg ønkset et klubbskifte. Hvilket jeg godt vil tro at noen av spillene i FFK nå gjør. Og det er det ingenting å si på.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340