Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 04 apr 09, 16:45

PH sitt største problem er at enkelte folk/grupperinger virker som har FFK som sin store stygge fiende som de for en hver pris ikke vil sammarbeide med. Det PH trenger er en sterk indrejustis. I dag eksistere ikke dette. I stede for at PH medlemmer tar de enkelt personene som skaper problemer  så blir de heller skjult fordi man "hater" de som styrer med sikkerhet osv i FFK. Ta for eksempel klanen, de har en meget god indrejustis, hvis noen på tribunen kaster så lite som et brus beger tar det ikke langt tid før folk rundt han bærer personen bort og levere han til vaktene, jeg har selv vært vitne til at det har skjedd. Når noe slikt skjer i PH så blir denne personen i stede skult og "kompisene" gjør sitt ytterste for å forsvare og skjule han. Så lenge PH ikke har en indrejustis som tar de som skaper problemer vil heller aldri PH som gruppe fungere.

Det er snart på tide at alle i PH jobber for å finne løsninger. Ta blussingen, greit enkelte grupper vil blusse men får ikke lov. Hva gjør man da joda syter om hvor teite alle andre er osv i stede for å si hva kan vi gjøre for at vi skal kunne gjøre dette. Er det tilltak som som kan gjøres for at vi får lov til dette.

For at nye ting skal kunne gjennomføres må man også tilpasse seg. Fartsgrensen som har blitt økt fra 90 til 100 har blitt nevnt som et eksempel. Her har motorveien da blitt utviklett, sikkerheten har blitt økt, og bedre standard som har gjort det mulig å kjøre i 100. Hva har blitt gjort på stadioner som gjør at det er mer trygt å blusse i dag kontra for 10 år siden. Ingen ting. Så da må man kanskje stille seg selv spørsmålet hva kan VI gjøre for at det blir tryggere i stede for å si at DERE er teite og sierompa som ikke er for utvikling.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f