Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 02 apr 09, 09:20

Vi har jo fantastiske google translateLaughing

 

Vanskelig politisk seier
Hernández til Centeno, forbindelsen! Saving!
  Ett enkelt slag brakte ham lettelse pakken tricolor i en duell som ble komplisert
  Costa Rica led over å finne den beste ruten til Salvadoran
Gustavo Jimenez M. | Gujimenez@nacion.com
 
 
  SEND
 
  PRINT
 
  
 
    SIZE
 
Ett enkelt slag av anxieties utsvevende Tricolor. Carlos Hernández til Walter Centeno lagrer forbindelsen endelig kom og hentet relieff til et parti som mål vandre labyrinten av 0-0.

El Salvador, et team amarrete og defensive, var mot tauene til Costa Rica. All tilgang til den besøkende området var stengt frem til en endring-Hernández kreves av vifter, gravde en tunnel rett til hjertet av det store området.

Mer om dette emnet

Tricolor funnet fiksing og triksing med seieren
Tricolor ble lastet over gul
  Kjøpet ville ha undergravde sjansene for å bli i praksis i World Cup. Mer enn å vinne et punkt, skal tildele to, og i hjemmet, hvor galt er synd.

Seier, men forsterker ambisjoner, selv om vanskelighetene med å nå vår erke motstanderen skal være gjenstand for teknisk analyse i kroppen.

Den første gangen var en karusell av bitterhet. Valget var uklart om tjenester, råmaterialer for å bygge god fotball. Med slike svake murstein, til Costa Rica manglet verticality, bortsett fra i et par ganger Centeno og Celso Borges rett med lange passerer.

Den kriminelle som skjøt Andy Furtado myk til hendene av målvakt var bare de mest synlige toppen av fjellet for feil. Og det er ikke klart hva foran Pate snakket før du kjører utvinning: Generelt denne type dialog distracts det snikskytter.

Bærer en straffen sent dobbel effekt: brann opp moral i forsvaret team, spesielt hvis du er på besøk, og det knust tillit i tabellen mislyktes.

I Costa Rica det koste å få opp. El Salvador, i mellomtiden, trappet opp spillet burst og nøytralisert angrepet av Tricolor.

Den endelige fløyte for første gang var gode nyheter for Costa Rica. Noen ganger pausen på 15 minutter er det sunt å justere planen og lade batteriene.

Pablo Brenes kom i stedet for Michael Barrantes, spilleren tapt i den innledende fasen. Viftene ble mer dristig med muligheten for at alt endret. Dette er det evige håp om at innmatingene Skiskyting: tro at det vil være et bedre liv i andre halvår.

Små samfunn. Pablo Herrera og Carlos Hernández også sluttet seg til utfyllende.

Det andre spillet var avgjørende for målet. Handlingen i seg selv kondensert alt shone den Tricolor tok resten av kampen: Roy Myrie gikk til høyre, og veien ble stengt, og arbeidet bak døren. Hernández ventet på ham der, som cacheteó ballen inn mot midten av området der Rye stjal bare uavgjort backs til begge.

Resten ble kastet dobbelt klinke og kyss øyet til muligheten for en rask counterattack.

Skiskyting praksis uten colossal, den Tricolor var i stand til å løse et komplisert spill som er. Det er møtene som tjener godt, så rettferdig. De tre punktene er kreditert kontoen, men ser ikke bare på cash register: kommet større rivals Costa Rica og trenger mer enn et øyeblikk av inspirasjon til å vise at World Cup-drømmen hviler på solide søyler.

---------------------------

Rødhvitelite-ultrasmentalitet


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f