Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Goffa

Juniorspiller
Ble medlem: 21 aug 06
Innlegg: 214

Lagt til: 30 mar 09, 12:54

Opprinnelig postet av Ziggy Stardust

Så var det helt stille...............................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Typisk..Frown

Hva er det du forventer? Fredrikstad er per dags dato en fotballklubb uten store økonomiske muskler, men likevel har man klart å beholde alle spillerne som bidro til seriesølvet i fjor, med unntak av Daniel Ørlund.

I tillegg har FFK klart å hente disse spillerne i dette overgangsvinduet:

Lalawele Atakora (18) - Unggutt fra Togo. Utlånt til 1. juli med opsjon på kjøp. Allerede 5 A-landskamper og 25 U-landskamper. Ranket som nr 1 i Afrika for sin alder. Midtbanespiller, men trives best på høyrekant.

Celso Borges (20) - Ble kåret til en av verdens 50 største talenter i 2006 av World Soccer. Spiller sentral midtbane, og har en spillerstil som minner om Ballack. Har vært kaptein på Costa Ricas U17, U18 og U20-landslag. Allerede spilt 7 (?) A-landskamper og har allerede flere års erfaring fra toppdivisjonen i Costa Rica. Har vært ønsket av mange store klubber i Europa.

Amin Askar (23) - Enda ikke helt klar, men hvis han kommer ser jeg på det som en bra signering. Han er norsk (kan regnes som lokal til og med), forholdsvis ung og har prestert bra for ganske lang tid nå. Kan bekle omtrent alle posisjoner med unntak av stopper og keeper. Likevel en typisk back-/vingtype.

Levon Pachajyan (25) - Armensk høyre kant. Var en av GAIS beste spillere i fjor, og beskrives som ekstremt hurtig. Var ønsket av greske PAOK og Tromsø. Lånt ut til 1. august med opsjon på kjøp?

Everton (22) - Forlenget låneavtale med opsjon på kjøp i slutten av året. Spiss som kan utvikle seg til å bli en skikkelig god spiller hvis han får tid på seg.

---------------------------

Norgesmestere 2006!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340