Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 28 mar 09, 00:51

Opprinnelig postet av Lars 29

Tanken bak dette forslaget er bra da det har vært og er mye irritasjon mellom PH og BRH medlemmer. Uten at jeg skal debattere alle årsakene til det igjen.

Problemet om to egne supporterfelt på Fredrikstad stadion kontra Ullevål eller Elland Road som blir nevnt, er plassmangel. Tror det blir utrolig vanskelig å få til dette med plassen på Fredrikstad stadion pr idag. Men dersom FFK gjennomfører planene om en eventuell utvidelse bør dette være mulig å få til.

Jeg tror jeg kjenner noe til supportermiljøet på og rundt Elland. De fleste synger, men årsaken til at South Stand er populær er enkel og har vært det i flere tiår. Den er nær bortefansen og deres hooligans. Service Crew har en stor samling av folk der. Klart stemningen er på topp når det er muligheter for insidenser. Det ønsker vi ikke på Fr.stad stadion.. eller hur? Kort vei ut der det er sjanse for sammentreff.

Stadion:

Det er så få som synger på stadion, slik at det ville blitt tammere enn det det er nå. Forson dere med tanken på at PH oh BRH må stå på samme felt.

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340