Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 17 mar 09, 22:16
Endret: 17 mar 09, 22:19
Endret av: Holters

Lala skal ha vist prov på gode ferdigheter under dagens juniortrening. Blant annet skal han ha vist frem gode pasningsferdigheter. Selve skuddøvelsene startet så der, men det tok seg opp etter vært. På akkurat dette området utpekte han seg ikke noe særlig i forholds til resten av juniorene. I spillsekvensen var han heldigvis ikke noen ego driblefant, men virket taktisk klok, sterk i kroppen og overraskende god defensivt. Han skal også ha hatt et par dribleraid som viste prov på at han er en ganske spennende type.

Når det er sagt, så er han neppe noen direkte forsterkning av startelleveren. Lala er først og fremst tiltenkt en rolle på rekruttlaget, og skal være en signering for fremtiden. Man kan alltids håpe at han skal ta nivået raskere enn man tror, men han trenger nok mer tid.

Vil også påpeke at det er en utakknemmelig jobb å drive med spillerkjøp i en fotballklubb. Hadde man signert denne unggutten usett på langtidskontrakt, så hadde kritikken haglet ustanselig. Nå som man i stedet låner ham frem til 1. juli med opsjon på kjøp, så finner folk det også kritikkverdig. Strengt talt så får denne unge, afrikanske gutten nå flere måneder til å vise seg frem på, og det er en langt bedre kvalitetssikring enn de fleste andre signeringer blir utsatt for. Ofte har man bare sett en spiller noen få ganger før de signeres, eller ikke i det hele tatt. Lala derimot får som nevnte flere måneder på å vise seg frem i ro og fred.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340