Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 11 mar 09, 15:19

Opprinnelig postet av Lars 29

 

Du Liraren, du Liraren. Hvem har i utrolig mange innlegg kalt seg "den nye generasjonen" og snakket nedsettende om sine medsupportere? Er det PH medlemmer eller er den BRH/RHE medlemmer? Er det å kalle medsupportere for tanter, indianere, juletrær legitimt?

Hvordan kan du kalle det provokasjon når jeg beskriver det flere har kalt seg? Jeg kjenner ikke deg Liraren, men du som dine rødhvit medlemmer tåler tydligvis ikke det snev av kritikk selv når det er berettiget.

Selv etter blussingen ifjor, etter den uheldige episoden på Nadderud etc, røykbomba i Mysen. Har det noengang skjedd at det har kommet frem at BRH beklager sin oppførsel/tar selvkritikk?

For meg så fremstår dere dessverre utrolig useriøst. Dere kunne ha valgt en mer ydmyk linje og flere ville ha respektert dere. Men det blir kanskje for "tantete"

Joda, du har rett der. Nye generasjonen har gått igjen mange ganger, også nedsettende "ordkrig" har forekommet, men det er jo ikke det som var ment som diskusjonstema?

Selvfølgelig vil brh "medlemmer" tenne på pluggene når du skriver ett innlegg, som er gjennomsyrt av små stikk mot brh gjennom hele innlegget. Hvis poenget ditt var kun å kritisere, da kunne du vel skrevet det i overskriften?

I og med at du har svaret på det meste Lars, på hva som er riktig og hva som er galt, kan ikke du fortelle meg da, hva slags linje  burde vi legge oss på?:-)

Og må bare kommentere Holters, får du en god selvfølelse hver gang du kan snakke negativt om "den nye generasjonen" :-) :-)

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f