Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danan

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 aug 06
Innlegg: 804

Lagt til: 03 mar 09, 22:37
Endret: 03 mar 09, 23:12
Endret av: danan

- lars 29: "Er rimelig lei av å høre eksempler på kasting av brus nedover på feltet..."
Det skjedde kun 1 gang at et pappbeger med en liten skvett rent vann i ble kastet i rent engasjement. Personen la seg straks langflat og lovte at det aldri skulle skje igjen. Det er ikke så mange år siden jeg var ballgutt på gamle stadion, der haglet det både lightere og flasker fra alle kanter i enkelte situasjoner. Selvsagt er det en uting, men problemet er ikke lenger tilstede.

- lars 29: "... og dytting av voksne/barn foran BRH folkene."
Det har selfølgelig heller aldri vært meningen å skubbe borti noen andre. Ved en scoring blir det litt kaos og da kan man ved et lite uheldig tilfelle skubbe borti noen andre. Selfølgelig flyr vi ikke rundt på feltet å dytter på barn og voksne.

- Lars 29: "det er kun BRH som "styrer showet" og ikke forsangere/flertallet "
Når det ikke synges på feltet så tar vi initiativ til å starte noen sanger i ny og ne. Om vi ser at forsangeren er opptatt med å dra i gang noe, eller noen andre gjør det så henger vi selvsagt med på den sangen som dras i gang. Sang og stemning er vi veldig opptatt av, jeg tror f.eks at samtlige nye sanger som ble innført i 2008-sesongen har sin opprinnelse hos oss.

Det at du hevder at vi har 5 utestengte er også veldig festlig, artig at du tør å komme med såpass bastante påstånder uten å ha overhode peiling på hvordan det ligger ann. Dette innlegget er ikke ment som en "vi er best og kan alt" post. Vi har helt klart forbedringspotensiale vi også. Men du kommer med så mange gale påstander i nok et forsøk på å trekke oss lenger ned, at jeg har lyst til å rette på dine faktafeil.

---------------------------

Libertà per gli Ultras!

http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340