Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 feb 09, 22:15

Må si at jeg er ganske enig med Holters i mye av det han skriver. Når det gjelder de unge spillerne så synes jeg generelt sett at de bør prioriteres på benke fremfor en spiller på vei mot pensjons alderen.

Noe av det jeg også savnet sist sesong var at de unge ikke ble satt innpå når kampen nærmet seg slutten og seieren var sikkret eller tapet garantert. Ja det skjedde, men jeg synes at man bør gjøre det oftere. 5 min her og der er viktig for en ung spiller. Det å lære seg å takle press og trykket fra tribunen får man kun ved å spille. Ja ferdigheter lærer man bra på treningsfeltet men enkelte ting lærer man kun i kamper. Så derfor synes jeg FFK bør bli bedre til å gi de unge flere sjanser på benken og noen innhopp.

Når det gjelder resten av sattsningen så stemmer det at FFK er dårlige, men man må heller ikke glemme at FFK som toppklubb er ung. Moss har et langt forsprang på oss der og det har skjedd mye med FFK pga rask vekst noe som sikkert har gått utover satsningen på de unge. Så nå får vi håpe FFK  får på plass noe som moss har ala Wang osv. Skal FFK lokke til seg spillere  må vi også ha et godt sammarbeide med en VGS skole. Får FFK en avtale om en toppidretsskole er nok mye på plass og gjør det lettere for gode talleter fra hele landet å komme til FFK.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340