Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 20 feb 09, 16:37
Endret: 20 feb 09, 16:40
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Bedreviteren
I år har vi hentet inn Everton igjen, Armeneren og kanskje Borges. Veldig gamle? Adi var den siste som ble hentet ifjor. Henter vi inn og satser på gamlinger altså? Nei, vi har vært veldig heldig og hentet spillere som har vært gode og blitt gamle i klubben. Og viktigst, fortsatt er gode. Piroja, Gerrbrand, Kvisvik, Wehrman og Barsom. Vil ikke selge noen av dem jeg....

Nettopp. Dette at man skulle kaste alle gamlingene på dør og satse på purunge talenter er utrolig opphauset. Forskjellen fra hva som ble gjort tidligere er minimal med et unntak: Man skulle ikke hente inn gamle spillere i fremtiden (Ophaug/Barsom) og gi dem fete lønninger og høy sign-on-fee.

I tillegg måtte man forberede seg på at det kunne være overveiende sannsynlig at kontraktene ikke med forlenget grunnet stive lønnskrav. Man skulle ikke selge unna samtlige og "kaste dem på dør", slik noen har påstått, men man skulle vurdere nytten av å forlenge opp mot alternative nyinnkjøp med et lavere kostnadsnivå.

Kjennemerket for samtlige som har blitt hentet inn er at de har et klart lavere lønnsnivå enn de fem spillerne du lister opp, og som klubben skal reforhandle kontrakten til (foruten Piiroja).

Men er de dårligere spillere av den grunn? Neppe.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340