Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Bedreviteren

Landslagsspiller

Ble medlem: 14 sep 03
Innlegg: 2585

Lagt til: 20 feb 09, 15:31
Endret: 20 feb 09, 15:44
Endret av: Bedreviteren

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av Bedreviteren

Vi fikk vel svar på hva rutine og lederegenskaper betyr i denne kampen. 4 av dem 5 som var savnet på midtbanen igår har kontrakter som går ut. Heldigvis satte noen ned og ikke solgte brorparten av dem...

Man får de svarene man vil haUndecided

Tenkte nøyaktig det samme. Man kunne like godt ha skrevet:

"I dag fikk vi svar på hva unge, talentfulle og fremmadstormende spillere med videresalgspotensial kan utrette. Ungguttene Erik Lund (20), Mattias Bjärsmyr (23), Sigurdsson (22), Gustav Svensson (22), Nicklas Bärkroth (17) og Pontus Wernbloom (22) regelrett herjet med Fredrikstad. Spesielt imponerende var kvaliteten på de to offensive spillerne Bärkroth og Wernbloom, men også bakover på banen ruvet ungguttene. Faktisk fantes det bare én spiller som hadde rundet tredve år i startelleveren til IFK: Stefan Selakovic. Tobias Hysen (26) og Pontus Wernbloom scoret hver tre mål.

Tenk om FFK hadde valgt å satse på slike unge - og samtlige foruten en lokale i dette tilfellet - spillere som presterer sportslig og innehar et enormt videresalgspotensial."

Satser ikke vi på unge?

Synes, Staw, Bråthen, Wallace, Thomassen, Shabani, Elvestad, Trulsen, Adi, Everton, Kanskje Borges er gode unge spillere som FFK vil få stor glede av i fremtiden og flere vil det bli, men ikke alle på en gang. På La Manga var det få som brukte fler unge spillere enn oss . Vi har faktisk ambisjoner å bli ett stabilt topp 4-5 lag, og da trenger vi også en 5-6 seks spillere på laget med rutine og ledererfaring. Vi fikk sølv ifjor, endelig var vi tilbake, med en fin blanding av ungt og gammelt. Sånn håper jeg det også blir i fremtiden.....

     Den kritikken enkelte her inne prøver å kjøre på Grønhagen, synes jeg i beste fall er urimelig...

Er vel noe som heter er du god nok, er du gammel nok. Ikke, er du ung nok, er du god nok... Dem nest beste I FFK klarte så vidt å holde plassen i 2 div, er en grunn til det. Skulle vi pøsa på med spillere derfra og kvittet oss med 3-4 sentrale av dem eldre ville vi også fått resultaterderetter. Er vi klare for det nå?

     


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340