Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 14 feb 09, 20:54

Opprinnelig postet av denialsander

Hvilken fot fikk du først ut av senga idag, HotDream?!  Wink Poenget her var vel å vise at det faktisk lar seg gjøre å få et ganske ok sett basiskanaler uten at det koster nevneverdig med penger. Når det er på plass kan sikkert Magnum og "hans like" (aka meg selv, antar jeg) bruke noen kroner på web-TV der det er "nødvendig".

Jeg foretrekker iallefall å betale direkte og for det jeg ønsker å se, fremfor å betale f.eks. en fast sum på f.eks. 299 per måned for 95% drittkanaler jeg ikke ser på - samtidig uten trenings-landskamper, spansk fotball, norsk fotball, engelsk fotball, osv.

Når det er sagt må jeg også innrømme at jeg har abonnement fra CD, men det er primært for å dekke husstandens øvrige behov enn mine egne. Min TV-titting begrenser seg stort sett til å være litt fotball, nyheter en gang i mellom, mulig en titt innom "gullrekka" på fredager. Utenom fotballsesong er det kanskje 1-2 timer i uka.

Det er vel også slik at det ikke er unaturlig (og jeg har vel også vanskelig for å se at Magnum eller andre har sagt noe annet) at TV-selskaper vil tjene penger på driften. Det jeg ikke kan forstå er de som faktisk vil betale for å få lov til å se en reklamefinansiert kanal... Jeg er villig til å betale ekstra for spesielle kanaler og sendinger, men da skal de være reklamefrie. 

He he, rett fot. Er i perlehumør jeg Laughing. Er enig i at det er best å betale direkte for det jeg vil se av kanaler. Derfor har jeg bl.a.TV2 Sport (som til og med er reklamefri) Laughing. Problemet med kanalpakker er jo at du ikke kan velge hvilke kanaler du selv vil ha. Er ikke lovlig i Norge det. Hadde det vært mulig så hadde jeg nok hatt et langt mer begrenset utvalg av kanaler hjemme hos meg..... Og TV-lisensen må man dessverre betale uansett om man vil ha NRK eller ikke. Langt fra gratiskanal som noen kaller det, men nesten reklamefri (jævla irriterende med de "reklameplakatene" som kommer opp før hver eneste sportssending).

Når det gjelder siste landskampen så kjøpte jo TV2 rettighetene av tysk tv, og det er jo en selvfølge at de sender kampen de "eier" på den kanalen de ønsker. At noen her inne mener NFF skal overstyre en tvkanal å fortelle dem hvilken kanal de skal sende på blir jo for dumt. NFF eier ikke rettighetene for tvsending av bortekamper, og hvorfor skal da den kanalen som eier rettighetene bry seg en dritt om hva surrehuene i NFF sier? Kampen var forøvrig meget god reklame for kommende landskamper, så NFF burde jo betale TV2 for å reklamere for produktet deres hvis de vil ha dette på en landsdekkende kanal. Det må jo andre som har reklame på tv gjøre (dyrt er det også).Laughing

Et lite spark til ham som hater reklame på tv: Jammen kjekt for deg at du "tilfeldigvis" så en TV2 reklame fra Rema1000 på billig digitalmottaker..Laughing Løp og kjøpLaughing


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340