Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fredrikstadpatriot

Landslagsspiller

Ble medlem: 25 okt 03
Innlegg: 3249

Lagt til: 13 feb 09, 13:42
Endret: 13 feb 09, 13:50
Endret av: fredrikstadpatriot

Det kan jo ikke sammelignes med gratis skole etc, det er jeg veldig klar over. Men at det burde vært mulig for alle å se det Norske landslaget spille kamp står jeg fortsatt ved.

Det norske landslaget er fotball laget til hele Norge. akkurat som håndball  landslagene, ishockey landslaget etc etc. At tv2 velger å sende kampene på betalingskanalen har ikke noe med at de er en bedrift som skal tjene penger, de gjør dette av prinsipp mot NFF, fordi at de mistet rettighetene de hadde i forbindelse med tippeligaen frem til og med 2008. De kunne valgt å vise kampen på tv2 zebra eller tv2, som de fleste får inn, nei det er ren og skjær griskhet som herjer i norges største komersielle kanal. De oppfører seg som en sutrette unge som ikke fikk det som de ville. Da velger tv2 å "straffe"  fotballpublikummet. Selv i fjor, når kampene gikk på viasatt4 eller tv3 fikk jo fleste parten med seg kampene. 

At man må betale for å se klubbkampene kan jeg være enig i, ihvertfall alle kampene til klubblaget som i fjor (om det er mulig i år vet jeg ikke.)

Når det er sagt, så er selvsagt ikke NFF uten skyld de heller, de kunne satt ned foten når det gjaldt hvor landskampene skal vises. Men der også kommer griskhet inn i bildet, som i de fleste privat bedrifter. Men det vireker som det er det vi vil ha mer og mer av, privatiser ditt og datt, da slipper vi å betale tv lisens og skatter og avgifter, så kan vi betale ekstra for sykehusbehandling, skole og andre store ting, helt ned til småting som å se sitt egets land fotball lag spille kamper!

---------------------------

Jørn Moum, gleder seg over seriesølv 2008!
FFK, The Pride of Norway!

*14.05.08 - Bethina* :)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340