Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 13 feb 09, 09:46

denialsander har helt rett, selvfølgelig. Svenskene bruker MPEG2 i digitalnettet sitt, Norge bruker MPEG4 (dvs. én av drøssevis av varianter av MPEG4). De norske mottakerboksene er bakoverkompatible med MPEG2 og kan altså ta imot svenske sendinger. Svenskene, derimot, kan ikke ta imot de norske, men det er nok ikke noe savn for dem. De vet jo knapt av Norge finnes. Wink

Jeg har en gammel TV og en digitalboks med bordantenne på kontoret mitt på loftet hjemme, og får faktisk inn Svinesund-senderen. Der ligger riktignok bare SVT-kanalene, men de alene fordobler jo antall kanaler jeg har tilgjengelig.

Med ei takantenne kan jeg ta inn f.eks. Strömstad-senderen, og gratis kunne se SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barnkanalen/Kunskapskanalen, TV4, TV6, Axess TV og TV Göteborg... og muligens et par ekstra. Det er i hvert fall minst åtte åpne, ukoda kanaler, mot Norges tre (seks hvis en teller med TV2, TV Østfold og Frikanalen, som er gratis, men som en trenger kort for å se. Fra neste år skal altså TV2 forsvinne fra den lista).

On topic: Bra forside på Blabla i går: "Nå kommer Drillo og tar dere". Laughing

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340