Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 12 feb 09, 22:30

Opprinnelig postet av Holters

Det var ikke reklamepauser under landskampen.

Jeg vet. (Jeg har ikke sett mye på TV2 Sport, men jeg trur vel ikke det er reklamepauser der?). Dét var ikke poenget mitt, poenget mitt var om TV2 generelt, og å gjøre om hovedkanalen til en "reklamefinansiert betal-kanal" (en femmer til den første som ser hva som skurrer der).

Opprinnelig postet av Holters

Godt vi er forskjellige. Jeg synes TV 2 er den eneste norske kanalen verdt å betale for. Jeg hadde gledelig betalt 159,- (kanskje også litt mer, da jeg allerede i fjor betalte så mye for tilgang til FFKs kamper) per måned dersom jeg slapp å betale TV-lisens.

Det er godt vi er forskjellige, ja. Wink I det store og det hele syns jeg vel TV2 er forholdsvis crappy. Det er vel kanskje den minst crappy norske reklamekanalen, men mesteparten av programutvalget interesserer meg ikke, og reklamen drar det ned tre hakk til. Dog ser jeg vel kanskje gjennomsnittlig tre timer på TV2 i uka ("Criminal Minds" på de fleste torsdager, "Senkveld" på en del fredager, en og annen episode av "That 70's Show" og noen fotballkamper når det er sesong for det).

Generelt ser jeg ikke så mye på TV i det hele tatt, men når jeg gjør det, er det stort sett programutvalget på NRKs tre kanaler som tiltrekker meg. Jeg betaler TV-lisensen med glede for å få et tilbud (på TV, radio og nett) som stort sett er prega av en viss intelligens, kvalitet og - ikke minst - frihet fra reklameavbrudd, og jeg gleder meg over at all klaginga på TV-lisensen er fullstendig poengløs, all den tid lisenssystemet ikke kommer til å endres i overskuelig framtid (i hvert fall ikke før bygdetullingpartiet har rent flertall på Stortinget, men da har jeg uansett utvandra til Sverige).

Jeg kan ikke fordra TV-reklame, jeg hører aldri på reklameradio (det er om mulig enda verre), og hver gang det ringer en eller annen meningsmålingsgjøk for å spørre om jeg har hørt eller sett en viss reklame, må jeg skuffe ham.

Kanskje kunne jeg potensielt ha betalt for å se TV2 (på samme måte som jeg betaler for å se på NRK), men da måtte de i hvert fall ha kutta ut reklamen først. Jeg betaler ikke for reklameavbrudd - bare tanken er lattervekkende! Så etter 2009 vil jeg tippe jeg ikke har TV2 lenger (min analoge grunnpakke fra Get skal sies opp i løpet av året, og god, gammeldags antenne skal opp på taket for å motta de få gratiskanalene fra Norge og de betraktelig flere fra Sverige).

Da vil jeg nok også havne i den situasjonen at jeg i visse tilfeller må betale for å se noen (FFK-)fotballkamper på nettet. Men det blir ikke TV2 som får de pengene.

(Men vi skulle vel snakke om landslaget og Drillo her, kanskje...? Smile)

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340