Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 08 feb 09, 15:51
Endret: 08 feb 09, 15:51
Endret av: Shadar

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Shadar
Tror du dette kan være en spiller som TKK har sett på?

Nei.

1. argument, Han er "for gammel" og innehar ikke nevneverdig videresalgspotensial.

2. argument: Patrick Mörk er agenten. Jocke/Grönis har allerede et meget godt samarbeid med han. Mörk har vært involvert i avtalene til Adiyiah, Örlund, Wallace, Zengin... Det skulle ikke forundre meg om det var noen flere også.

Ok. Greit å vite. Av det du har sett av denne spilleren, hva synes du? Selv synes jeg de youtubevideoene sier litt lite om spilleren. Nivået virket ganske lavt i "skrytevideoene", og treningskampen mot RBK var kanskje litt vanskelig å bedømme ut i fra. Uten å slå fast noe fikk jeg et inntrykk av en litt middelmådig spiller som ikke var i sin beste form og som kanskje har blitt skrytt på litt vel mye fart og teknikk (selv om det ikke var til å klage på). Jeg håper denne spilleren har noe helt spesielt å by på rent sosialt i troppen samt at han viser stor treningsiver og innehar forbedringspotensial. Men som sagt, skummelt å dømme en spiller som man har sett så lite.

Er det noe hold i ryktene far GAIS-fansen om at vedkommende er en primadonna? Kankje de bare er lei seg for å miste ham..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340