Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 07 feb 09, 09:53

Opprinnelig postet av endre

Er det egentlig det? Det er først nå det har blitt mer attraktivt å se nedover i divisjonene! PGA den "såkalte" finanskrisen. Hvis du tenker deg alle disse avdelingene som er på 2 divisjon så tror jeg du vet svaret. Ingen som sier at Shabani er Norges beste midtstopper, men det var også en dobbeltside i VG som gjorde at Demidov og var norges største tallent innenfor de bakre rekker. Det er rart hvordan media plutselig får en middels spiller til å bli Norges beste!

At ingen andre 2 divisjonslag, eller 1 for den saks skyld ikke har meldt sin interesse, er vel egentlig det som lite interessant i sammenhengen da vi har ganske mange gode tallenter på den plassen, og de i de lavere divisjoner ikke har lyst til å prøve å løse ut en i proffkontrakt.....
En enkel sammenlikning er en ansatt som leder på en avdeling på Hydrolift har kanskje ikke lyst å drive 7/11 på Torget, og det er store sjangser for at det ikke er nyheter som er verdt å drive videre at RIF er interessert i Shabani?!

Klargjøring:
a) Demidov spillte ikke i 2.divisjon da han gikk til RBK og oppslag i VG eller ikke; han holder godt TL-nivå. Tror du f.eks. Shabani ville gå rett inn på laget til RBK bare fordi VG skriver  at han er god?  
b) Jeg spurte om Shabani er norges beste midtstopper i 2.divisjon, ikke norges beste midtstopper. Ser du forskjellen?
c) Jeg undret på hvorfor lag i de 2 øverste divisjonene ikke har vist interesse for Shabani. Har aldri skrevet noe om interesse fra 2.divisjon. Til opplysning: De 2 øverste divisjonene i Norge er Tippeligaen og Adeccoligaen hvor alle lag har profflisens og dermed også profesjonelle spillere (2.divisjon er nivå 3 her på berget). Så hvorfor skulle de ikke være interessert i å sikre seg "et kjempetalent" som er Bosmann-spiller om 4-5 måneder?

Til "Hydrolift eksempelet" ditt: Viss "en ansatt som leder en avdeling på Hydrolift" ikke holder mål i jobben sin så er det lite interessant at han "ikke har lyst  til " å drive"7/11 på Torget". Klarer du ikke de oppgavene arbeidsgiveren gir deg, så blir du flyttet uansett hva du har lyst til...

RIF? Hva eller hvem er det?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340