Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 07 feb 09, 04:58

Opprinnelig postet av HotDream
Sikkert like mange som deg utenom 2dre divisjon som er lite interessant i sammenhengen. At han presterer der er jo bra for 2drelaget, men det hjelper ikke mye for det laget vi har i TL.

Spør igjen: Hvorfor er ingen lag i de 2 høyeste divisjonene interessert i å sikre seg en så god spiller som du mener han er? Er alle trenere like "teite" som Grønhagen med unge spillere, eller har også de vurdert ham som ikke god nok? Er han etter din mening den beste midtstopperen i 2dre divisjon?

Er det egentlig det? Det er først nå det har blitt mer attraktivt å se nedover i divisjonene! PGA den "såkalte" finanskrisen. Hvis du tenker deg alle disse avdelingene som er på 2 divisjon så tror jeg du vet svaret. Ingen som sier at Shabani er Norges beste midtstopper, men det var også en dobbeltside i VG som gjorde at Demidov og var norges største tallent innenfor de bakre rekker. Det er rart hvordan media plutselig får en middels spiller til å bli Norges beste!

At ingen andre 2 divisjonslag, eller 1 for den saks skyld ikke har meldt sin interesse, er vel egentlig det som lite interessant i sammenhengen da vi har ganske mange gode tallenter på den plassen, og de i de lavere divisjoner ikke har lyst til å prøve å løse ut en i proffkontrakt.....
En enkel sammenlikning er en ansatt som leder på en avdeling på Hydrolift har kanskje ikke lyst å drive 7/11 på Torget, og det er store sjangser for at det ikke er nyheter som er verdt å drive videre at RIF er interessert i Shabani?!

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340