Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mygg

A-lagspiller
Ble medlem: 23 sep 03
Innlegg: 243

Lagt til: 28 jan 09, 18:32

Opprinnelig postet av Holters

Dette er en rent kosmetisk forandring fra tidligere, og Thomas Torjusen har ingen funksjon utover at hans navn rent kosmetisk vil være til stedet på alle sidene her på ffksupporter.net

Å innsette en ansvarlig redaktør som står over redaktørene på ffksupporter.net vil jeg kalle mer enn en kosemtisk endring. Å være ansvarlig redaktør handler om juss og ikke kosmetikk. Den dagen det dukker opp sjikanerende innlegg vil noen i FFK stå som ansvarlig. Når dere skriver artikler som er altfor kritiske til FFK kan dere bli sensurert.

Dere er nok sjøl opptatt av å sette noen grenser her, for du skriver videre dette:

Opprinnelig postet av Holters

ffksupporter.net vil fortsatt være uavhengige av FFK utover det faktum at dersom ting som strider med norsk lov skulle dukke opp (rasisme, pornografi, ekstrem personsjikane, og så videre), så har FFK muligheten til å opplyse oss om dette, slik at vi tar en intern vurdering om hva som bør gjøres med dette.

Norsk lov måtte dere følge også tidligere.

Hva skjer når FFK opplyser, dere vurderer, og dere finner ut at dere er uenige med FFK? Ansvarlig redaktør er ikke lenger en i ffksupporter.net, men Torjusen i FFK. Det kan tenkes situasjoner hvor FFK må være sitt ansvar bevisst - og ta sitt redaksjonsansvar og redigere ffksupporter.net? Eller har dere anledning til å overprøve deres egen ansvarlige redaktør?

Kan dere nekte å følge retningslinjer fra FFK? I så fall er vel ansvarlig redaktør ansvarlig kun i navnet og ikke i praksis. Kan vise seg å bli interessant kosmetikk dette.

Håper dere ikke havner i juridisk skvis med FFK en gang i framtida.

 

---------------------------

Osloaristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f