Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 28 jan 09, 13:17

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Nå har ikke jeg brukt ordet spiselig. jeg tror det hele var gjennomtenkt, men man feiget ut da det ble en konfrontasjon.

Synd klubbledelsen ikke turde å stå for disse oppfatningene.

En annen ting er jeg ikke tror har nok oppslutning/omsetningspotensiale til å hevde seg i toppen over tid med bare kjøpte spillere. Skal vi hevde oss må vi kunne forvalte og utvikle unge talenter til TL spillere. Lykkes man med det vil flere unge spillere ønske seg hit.


Det virker som om du synes det er helt rett og rimelig at et styre skal bestemme seg for langtidsplan uten å godkjenne det i årsmøtet først.

Helt horribelt, og i meeeeget sterk kontrast til de administrative mål og regler vi har i idrettsklubber.

Som om et tillitsvalgt styre skulle være større enne fotballtradisjoner, klubbidentitet og klubbvisjon? I så fall hadde vi snakka om et tillitsbrudd mellom styre og medlemmer som ville ha utløst et ekstraordinært årsmøte hvor styret hadde måttet gå på dagen.

Jeg hadde som medlem ikke hatt noen betenklighet med å kaste et styre som hadde gått ut over de lover og regler for hvordan et idrettslag skal drives.

Neida gett, det er nok ikke snakk om at styret har gjort en "veloverveid" kursendring: Jeg tror det rett og slett er snakk om at styret ansatte dirk uten å tenke på alt det som implesitt ligger i fundamentet for samarbeid. Vi skal prise oss lykkelige for at styret "feiga" ut.

For ordens skyld: Hvordan FFK skal drives som klubb, om man skal satse på unge innkjøpte talenter som blir i klubben i 12 til 18 måneder eller om man skal satse på egne spillere, om det skal spilles teknisk fotball eller måk-og-fly, dette er ting som skal behandles på helt normal måte gjennom årsmøtet. Noe annet ville være helt uhørt IMØ.

Hvis vi hadde blitt en farmerklubb hvor spillerspekulasjon hadde stått i høysetet hadde jeg høyst sannsynlig kutta ut alt som har med FFK å gjøre. Og jeg tror jeg har mange med meg som ville ha reagert på en sånn kursendring. For hvem vil vel følge et lag i tykt og tynt når laget blir skifta ut hele tida, spillere kommer og går, og aldri et fnugg av klubbfølelse? Hvem vil vel følge et lag som speller måk-og-fly hver kamp?

Det er verdiene til FFK som gjør FFK attraktiv for meg, og ikke resultatene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f