Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 26 jan 09, 09:56

Opprinnelig postet av kanogvetalt

 Med de erfaringer man har med Grönhagens evne til å ta seg av og utvikle unge talenter så er det naturlig å frykte dette. Det vil være dyrt for FFK, og kanskje helt ødeleggende for Borges sin fotballkariere. Vil nok ikke bli lett for FFK å hente unge spillere senere heller.

Er det virkelig Grönhagen som skal ta seg av og utvikle unge spillere - jeg trodde en hadde egne ansatte til det. Ellers har jeg ikke opplevd annet enn at Grönhagen har benyttet unge spillere og latt de få prøve seg.

Jeg tror ingen av oss hadde opplevd det positivt at unge hadde klippekort på a- laget bare fordi de var unge. Da hadde jeg heller gått for å se en juniorkamp.

Det er lett å komme med en profeti om at dette går rakt ned i addeco ligaen. Om mange nok gjentar den profetien har den en tendens til å bli selvoppfyllende.

Kanskje vi alle burde besinne oss på å se på alt det positive som skjer i klubben vår. Vær konstruktive på hva som kan gjøres bedre.

La oss jobbe for å få en kontinuitet også på trenersiden - la de som jobber med unge lokale talenter få lov til å gjøre jobben sin - la oss heie dem fram når de får prøve seg. Og la oss ha tålmodighet til at de skal få lov til å utvikle seg på en god måte.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340