Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 20 jan 09, 15:46
Endret: 20 jan 09, 15:46
Endret av: Holters

Vi kommer tilbake med mer informasjon angående dette, men svaret på det du spør om er: Nei, FFK eier ikke ffksupporter.net - det er fortsatt jeg som gjør.

Noen av dere har sikkert fått med dere at den nye TV-avtalen inkluderer en pott på hele 24 millioner kroner som skal deles ut til klubbene etter hvor flinke de er på nett. Vi har derfor inngått et samarbeid med FFK for å hjelpe klubben til å kapre en større andel av denne potten.

Trafikken her på ffksupporter.net vil derfor gå under FFKs nettrafikk. For å få til dette, så krever TNS Gallup at FFK står som ansvarlig redaktør, og at fredrikstadfk.no og ffksupporter.net har samme ansvarlig redaktør, samt at det skal være en synlig link til fredrikstadfk.no (noe vi alltid har hatt).

Dette er en rent kosmetisk forandring fra tidligere, og Thomas Torjusen har ingen funksjon utover at hans navn rent kosmetisk vil være til stedet på alle sidene her på ffksupporter.net. Modereringsteamet vil være det samme som før og nyhetssredaksjonen også den samme, selv om vi gjerne ønsker at flere av dere der ut vil bidra og bli en del av teamet bak ffksupporter.net.

Lederen av ffksupporter.net - og det vil ikke være meg eller noen ansatt i FFK, men det kommer vi tilbake til siden - vil få en ny, kreativ tittel som tilsier at man er ansvarlig for den daglige administreringen og nyhetsbiten her på ffksupporter.net.

ffksupporter.net vil fortsatt være uavhengige av FFK utover det faktum at dersom ting som strider med norsk lov skulle dukke opp (rasisme, pornografi, ekstrem personsjikane, og så videre), så har FFK muligheten til å opplyse oss om dette, slik at vi tar en intern vurdering om hva som bør gjøres med dette. Vi forventer uansett ikke at dette kommer til å skje, da vi allerede har et velfungerende moderatorteam som allerede tar seg av denne biten. Begge parter har mulighet til å si opp avtalen med øyeblikkelig virkning.

Dette er utelukkende et forsøk på å hjelpe klubben vi alle elsker. Dere kan bidra ved å bruke ffksupporter.net (og fredrikstadfk.no) aktivt, og sett gjerne én av (eller begge) sidene som deres startsider.

PS! Tar dere for eksempel en titt på VPN.no eller Klanen.com, så har de foretatt samme grepene. Svein Graff står som ansvarlig redaktør på forumsidene, men har ingen funksjon utover det rent kosmetiske påtrykket.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f