Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 14 des 08, 19:59

Opprinnelig postet av bikaboo

Om jeg har forstått saken riktig sa ikke konsesjonen i utgangspunktet noe om et passasjertak, men en VARSLINGSPLIKT når de paserte 730000 passasjerer. Dette taket er noe de rødgrønne har kommet med i ettertid.

Du har ikke forstått saken riktig. Det er mye som er presentert i media som "sannheter", men som nærmest må sees på som sludder og vås. Spesiel fra de som har en politisk agenda - og de som har næringsøkonomiske interesser på agendaen.

Her er teksten fra samferdselsdepartementet, da de gav "Forsvaret ved Generalinspektøren for Luftforsvaret konsesjon til å anlegge, drive og inneha sivil lufthavn ved navn Moss lufthavn, Rygge."

"Luftfartstilsynet har i sine vurderinger forutsatt at konsesjonshaver ikke går ut over forutsetningene som er lagt til grunn i foreliggende søknad om konsesjon. Ved høyere trafikk enn 750 000 flyreisende per år, finner samferdselsdepartementet det nødvendig at konsesjonshaver gir varsel om dette, og at konsesjon for videre utvikling og drift vurderes på nytt mht. miljøvirkninger og allmenne hensyn."

http://www.mil.no/multimedia/archive/00085/Konsesjon_85074a.pdf

Her finner du også prosjektavtalen mellom forsvaret og RSL:

http://edufdaoduf.googlepages.com/Prosjektavtale.pdf

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f