Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 08 nov 08, 22:00

problemet i ffk er det økonomiske, vi er tydeligvis en attraktiv klubb å signere for. en klubb i fremgang og med et meget stort potensial.

en simen brenne i gammel storform vil fylle rollen som en utfordrer til gashi og kasey som per dags dato har 0 konkurrenter om plassen i 11ern. vi har andre alternativer sentralt, men ingen av disse er reelle utfordrere. brenne ville vært en slik spiller. samt er han lokal og vi vet hva vi får. null risiko ved kjøp.

dog vil soko på fri overgang koste mindre, selv om soko vil kunne kreve høy "sign on fee" og bra kontrakt grunnet stor interesse i TL. hva simen ville kostet nå er umulig å si. det står jo at berg i utgangspunktet har brenne i fremtidsavtalene, og et salg vil kun forekomme ved et bra bud. hva er et bra bud for lsk som kjøpte ham for 8mill? de kan bare glemme at noen betaler i nærheten av denne summen for en spiller som har prestert svakt i 2sesonger på rad.

konklusjonen blir at ffk bør bruke midlene mer fornuftig, det vil koste bortimot 6mill for duoen ørlund/everton. samt større behov for vingspiller enn en utfordrer sentralt

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f