Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 06 nov 08, 17:04

Beklager feilene fra VG børsen, men jeg klikka på Tegstrøm og da stod den nr 138, men han har seff ikke nok kamper til at han telles. Men at han er nesten nederst av absolutt alle som har spilt sier jo enda mer. Greit nok at VG børsen ikke alltid stemmer, men litt rett har den jo!

Seff er det ikke bare å kvitte seg med ham, men som jeg sa tidligere bør det være mulig å få solgt ham for en sum rundt en halv mill, noe som selvfølgelig er betydelig mindre enn vi kjøpte ham for. Kanskje han kunne blomstret litt på et dårlig TL lag eller et bra adecco lag! Hos oss håper jeg ikke han får mye mer spilletid, hvertfall ikke så lenge vi får Everton.

 

Når det gjelder Ramberg, så var jeg kanskje litt bombastisk med å kvitte meg med ham, men at han bør være langt fra noe 1 valg på midten står jeg for. Greit at han tok plassen til Kasey, men han spilte da mye før det også. Han er samme hor han kommer fra vårt klart svakeste ledd på midten og skal vi forbedre oss er han en av dem som erstattes. Om han da vil bli og kjempe bak Kasey og Gashi + en ny er helt greit.
Jeg ser heller for meg at vi satser på Elvestad og lar han sakte men sikkert få mer spilletid. Han er framtida, mens Ramberg er klart over the top!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340