Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

baddas

Bedriftsspiller
Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 6

Lagt til: 06 nov 08, 16:49

Klarer bare ikke å holde meg unna denne tråden, alltid god lesing på denne siden når det skjer noe i Fredrikstad!

 

Ultras først: Å tro at nesten alle på PH-feltet er ultras er bare traisk. Skal man kalle seg ultras må man være rimelig bra engasjert i klubben, bruke det av penger for å følge laget, aldri sitte på kampene, synge stort sett hele tiden osv.
Man trenger ikke bruke tromme, hoppe osv for å kalle seg ultras, er flere tusen supportere som er med på dette nedover Europa men som ikke er ultras.
Fakta fra Wikipedia er vel heller ikke noe man skal stole på, når ord som "klacken" brukes for å beskrive en supportergjeng så sier det vel i grunn bare at personen som skrev dette sitter å runker til de svenske klackene.

Og helt seriøst, det ble blusset! Sjekk forum til andre supportergrupper etter blussing. Ta Bataljonen som eksempel denne gang. Er vel ikke ett eneste negativt ord om blussingen en gang!
Ja, det er ulovlig og kan gi klubben bot. En bot på 5000-15000kr. Tenk to ganger, hvor lite penger er ikke det for en klubb som FFK? Det skal så ufattelig lite til for å spare inn en slik sum!
Og hvorfor blusser man, når man vet det er ulovlig, dødelig og alt mulig? Kan det hende det har med kultur å gjøre? Bluss/pyro og fotball har vært en og samme del i hele verden siste 30årene. Er ikke mange årene siden man svidde av flere 100 bluss på Norske tribuner opp til flere ganger per sesong! Det handler om å ta vare på tradisjonene våre og det som gjør fotball så spesielt. Blussing engasjerer og lager en spesiell flott ramme rundt en fotballkamp. Hva noen kontorrotter kledd i dress hos NFF sier burde ikke bety noe som helst. Klag heller til den gjengen som satser 100% på familiefotball og setter grenser for alt mulig for å drepe det som er av supporterkultur!

---------------------------

www.ultras-tifo.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f