Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 06 nov 08, 11:54

Opprinnelig postet av Lex
Pga Kasey blei denne backupèn litt lang. Om Kasey blir friskmeldt bør vi likevel ha en backup som er bedre en ramberg, i tilfelle skaden kommer igjen over lengere tid.

Men som noen sikkert har sagt før, så er Thomassen sin beste posisjon i følge han selv plassen til Kasey. Så kansje har vi egentlig backupen for Kasey i egene rekker og som ikke heter Ramberg...

FFK spiller med klart definerte roller, der Wehrman skal ligge dypt foran stopperne, mens Gashi skal dekke rom og være en del av den offensive oppbygningen. "Problemet" til Ramberg er at han ikke er like spesialisert som Wehrman og Gashi. Han har ikke de defensive fibrene til Wehrman (eller kreativitieten) og han har heller ikke de offensive egenskapene og løpsstyrken til Gashi, men er en mer allround midtbanespiller. Når han er på banen må FFK spille med en flatere firer, der Gashi bidrar mer defensivt. Ramberg er bedre som indreløper i 4-3-3 for øvrig.

Thomassen kan heller ikke gå direkte inn i Wehrmanrollen, og har vel heller aldri sagt at han er best på plassen til Wehrman? Det Thomassen har sagt er at han er best sentralt, og jeg ser mer for meg Thomassen i rollen til Gashi enn som noe defensivt midtbaneanker ala Wehrman.

Elvestad er nok den fotballspilleren i stallen som ligner mest på Wehrman.

Dessverre tror jeg ikke vi finner en Wehrmanspillertype i Norge. Pris, kvalitet og generell norsk mangel på slike spillertyper gjør det urealistisk. Hvor mange år har ikke RBK vært på jakt etter en erstatter for Skammelsrud?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340