Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 05 nov 08, 15:52

Opprinnelig postet av dalen

Opprinnelig postet av mysthical

Fortsatt ingen som vil svare på det med kulturer???

 

Joda. Blussing på tribunen er forbudt og det er det ingen som har kranglet på. Men det er likevel påfallende forskjell i hvordan de enkelte supportergrupperinger håndterer det. KFL og Kjernen blusset i den 25. Tippeligarunden. Ingen reaksjoner hos de respektive. Bataljonen blusser i siste kamp mot VIF på Ullevål. Ingen reaksjoner. Her er det startet en 10-siders debatt om 1 bluss. Det er sikkert flere sider enn hva biljardkulekasteren fikk på Bataljonens forum...

 

Hvordan supportergrupperinger håndtere dette? Er det PH som gav bot? Nei, politiet! Det er vel forskjell på hvordan de som blusser takler dette å! Han som blussa i Lillestrøm hadde visst selv gått ned og meldt seg for politiet, mens den i Kjernen ble hentet ned av politiet. Såvidt jeg vet fikk da også begge disse to en saftig bot, pluss ble bortvist fra kampen.

Det er altså ikke noe PH har noe med å gjøre, men vi ser kanskje at dette kan være starten på noe som vil utarte seg og ønsker å forhindre dette. At kanarifansen ikke bryr seg er da ikke vårt problem?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f