Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 05 nov 08, 10:35

La oss anta at ingen i BRH deltok i slåssingen som er lagt ut på youtube. Det som synes å være bekreftet er at det var folk fra Lillestrøm tilstede.

1. Drar disse til Fredrikstad for å slåss med seg selv?

2. Drar disse til Fredrikstad for å slåss med VIF-fans?

3. Hvem i alle dager er det de har sloss mot i Fredrikstad? Det er en veldig liten by, og er greit oversiktlig.

En gruppe som samler seg sammen på denne måten og som er ute etter å slåss kunne ikke bestått i Fredrikstad uten at de var synlige for folk flest. Innad i PH så finnes det ingen elementer som fremstår som en egen enhet, annet enn BRH. Jeg beklager på det sterkeste men ALLE inndisier peker mot BRH. Og er det ikke dere så vet dere nok vanvittig godt hvem det var og da får dere fortelle det så slipper dere å bli mistenkt lenger. Samme hva dere sier eller ikke så har dere et vanvittig stort problem med å bevise det motsatte.

Og til dere som synes pyro er så flott og ufarlig. Hva om en av dere som fyrer opp dette blusset mister balansen der dere står og hopper med blusset høyt hevet over hodet. Tviler på at en eneste en av dere frivillig ville fått dette i nakken, på hodet eller noe annet sted på kroppen. Det er faktisk JÆVLIG farlig samme hva dere mener. Dersom man tillater blussing på tribunen så vil det automatisk bli mye mer av det, og det vil oppstå flere skader som følge av blussing.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f