Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 04 nov 08, 18:40
Endret: 04 nov 08, 18:44
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical


Og det må dere da finne dere i. Norge er et demokratisk land og flertallet bestemmer så enkelt er det heldigvis. Skjønner at det er surt for er mye jeg også er uenig i, men jeg som alle andre må jeg finne meg i hva flertallet bestemmer.

Den dagen mindretallet skal diktere flertallet enten det er i PH eller på stortinget. Ja da har man et meget meget alvorlig problem.

Du har det godt der du fabler? Er du i hele tatt klar over hvorfor vi får tråder som denne? Vi har aldri sagt hvordan andre skal kle seg eller hva de skal mene, men vi oppfordrer til mest mulig synging. De eneste som prøver å diktere hva andre skal mene her er jo nettopp dere! Har jeg ikke rett? Er ikke dere provosert over vår oppfatning av hva det å være fotballsupporter innebærer? Sånn som du tenker blir vel mest som å prøve å forsvare sine egne tanker om et totalitært diktatur hvor alltid flertallet bestemmer, og definere sånne tanker som demokrati. Vi har tatt innover oss både konsekvensene for blussing på tribuna i Fredrikstad for klubben og oss selv, og konsesusen blant våre medsupportere, og bestemt at vi IKKE skal blusse på tribuna. Det ble blusset foran tribuna, men dette er en helt annen ting, siden det faktisk kun var oss rundt blusset. Hadde konsekvensene for klubben og konsensus vært annerledes hadde vi blussa hver kamp, men det blir nok aldri aktuelt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340