Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 29 okt 08, 12:01
Endret: 29 okt 08, 12:50
Endret av: Espen

Bare for å fyre opp debatten rundt årets spiller litt Tongue out

Jeg synes det er uforståelig at Pereira foreløpig leder så stort i avstemningen over Årets FFK-spiller (49% i skrivende stund).

Ja, han har gjort flere fantastiske scoringer på frispark, og etterhvert blitt en viktig brikke i laget. Men her snakker vi altså om hvem som har vært den viktigste FFK-spilleren gjennom hele sesongen. Det har ikke Pereira vært, mener jeg.

Det tok for eksempel lang tid før han ble defensivt trygg (i starten av sesongen spilte han med stor defensiv risiko), og han har pådratt seg en haug med kort (også rødt) etter en del merkelige hendelser.

Personlig er jeg ikke i tvil om hvem som har betydd mest for at laget til slutt havnet på sølvplass: Kasey Wehrman.

Fram til alt bråket og skaden i høst betød han utrolig mye for å gi laget trygghet defensivt, og gjøre at vi klarte å sprudle offensivt. Så kan man kanskje innvende at FFK har klart seg bra uten Kasey i høst (og at han dermed ikke har betydd så mye), men mitt poeng er at Kasey bidro til å gi laget trua på seg selv, og skape vinnermentalitet.

Med andre ord: Uten det som ble bygget gjennom en god vårsesong, hadde laget heller ikke klart å prestere like godt i høstsesongen. 

At bare 5% av supporterne (så langt) mener at Kasey er årets spiller, synes jeg derfor er merkelig. Tipper det er sutringen fra Kasey i forbindelse med ny kontrakt og diverse utspill i media, som skygger for den fantastiske innsatsen han faktisk har gjort på banen. Men det er altså ikke en sympatierklæring folk skal komme med, men en avstemning over hvem som har vært årets viktigste spiller. Da blir det vanskelig å komme utenom Kasey. 

Kjør debatt.... Wink

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340