Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 okt 08, 11:24

Opprinnelig postet av Supreme NTM
Hva journalister her eller i VG mener om Rambergs prestasjoner bryr meg sånn cirka midt bak. Mulig også det er riktig at han ikke har prestert stor fotball kamp etter kamp i år, men mener uansett Ramberg er et viktig symbol på vår spillestil i Plankebyen og at det ville vært ren og skjær idioti og enten gi bort eller selge denne identitsbæreren og lagsymbolet for noen skarve symbolske penger. Det blir litt som å selge sjela si. Man kan diskutere om sjela er så verdifull i forhold til andre sin, men det er like forbannet sjela di.

Bruker heller ikke VGs børs som noen fasit, men en viss indikasjon på spillerens prestasjoner er det likevel. Og de bak børsen her har jeg full tillit til.

På hvilke(n) måte(r) mener du Ramberg er et viktig symbol for spillestilen til FFK? FFK er vel et av få lag som denne sesongen har gitt oss teknisk, leken offensiv fotball over flere kamper. Ramberg har selvsagt en liten del av æren her og har vært med på noen av de flotte angrepene, men å si at han er et symbol på dette blir feil i mine øyne.

Han er en identitetsbærer, det skal jeg være med på, ettersom han tross alt er lokal. Men nå begynner det faktisk å bli et par andre som kan dekke den oppgaven også, i tillegg til noen som har "blitt lokale", som Czwartek.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f