Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5513

Lagt til: 28 okt 08, 09:06

Opprinnelig postet av Holters

Vurdering av hvilke spillere som er "utsatt":

Keepere:

  • Runar (tilbake til Start)
  • Bråthen (muligens utlån for erfaring dersom Ørlund signeres).

Forsvar:

  • Shabani (fristilles eller utlån for erfaring, 0 spilletid i år)
  • Halvorsen (ikke fornyet tillitt, er rangert bak Wallace, Thomassen og Ophaug).
  • Mehmeti (fortsatt usikkert om han får tillit utover denne sesongen, men synes han virker mer spennende enn Shabani)

Midtbane:

  • Stadheim (fristilles, han er for dårlig for Sogndal til og med).
  • Elvestad (utlån for erfaring, har stagnert noe pga skadene, så han trenger spilletid, og posisjonen han er utfordrer til er meget vanskelig å få spilletid i hos oss).

Angrep:

  • Tegan (salg for å frigjøre midler, har nok en god kontrakt i forhold til spilletid, men tror han blir vanskelig å få solgt. Ja, han imponerte i siste innhopp, men en svale gjør ingen sommer).

Det hadde vært 7-8 ut og da hadde vi stått igjen med 18-19 spillere (inkludert Ørlund og Everton) i troppen. noe som selvsagt ikke er særlig realistisk. Jeg ønsker tre ytterligere forsterkninger før neste sesong, så får vi se hvem som eventuelt må forlate klubben for å gjøre plass til de 2-3 forsterkningene klubben har uttalt at de ønsker å hente.

I tillegg har vi jo noen spillere som kan være aktuelle for salg.

Ikke for å kverulere, men jeg må bare kommentere dette. Vet ikke hvor mye du har sett 2. laget denne eller tidligere sesonger.

På Keeperplassen har jeg ingen kommentar til det du skriver.

Forsvar: Shabani har riktignok vært skadet deler av denne sesongen, men er glimrende i spann med Mehmeti. Jeg mener disse er klare for å få sjansen i TL. Jeg sier ikke de er bedre enn noen av de andre midtstopperne, kanskje med unntak av Martinsen(som i par med Mehmeti etter min mening er den svakeste/minst sterke av de to). Det handler om at de må få sjansen for å ta steg videre. Halvorsen har slitt med skader de to siste sesongene og har nok ikke utviklet seg som forventet, men han er fortsatt ung og bør få sjansen ett år til i A-lags stallen.

Midtbane: Enig ang Stadheim. Har han vært mye skadet? Har spilt glimrende på sentral midtbane på 2. laget denne sesongen, og bør absolutt satses på videre etter min mening.

Angrep: Tegström er antageligvis den beste spissen som sitter på benken i TL, og som finner seg i det uten å furte. Meget bra innsats på 2. laget også etter at han kom tilbake fra skade i høste. Det sier noe om innstillingen.

 

Når det gjelder Elvestad og Shabani så har de ikke fått sjansen til å vise seg frem i TL. Jeg har sett Shabani en rekke ganger på junior og 2. lag. Han har alltid spilt midtstopper når jeg har sett ham. Da er det urettferdig å vurdere ham som back i TL. Hvordan ville Piroija vært som back mon tro? Det samme gjelder Elvestad som har fått sjansen i to kamper som kantspiller, og som helt klart er sentral midtbanespiller. Jeg sier ikke at de ikke kan gjøre nytte for seg på flere plasser, men at det er urettferdig å vurdere deres ferdigheter utfra hva de gjør på disse plassene.

Jeg tror det er veldig viktig at FFK gir unggutter sjansen. Jo flere unge spillere, fra inn- og utland, som FFK kan forvalte fra jr lag og til A-lags spill, og kanskje derfra ut i større ligaer. Jo mer attraktive vil FFK være for lovende unggutter fra inn- og utland. Dette vil være en langt billigere måte å få spillere på enn bare å kjøpe.

FFK's største utviklingspotensiale for neste sesong ligger i å utvikle det laget man har i dag. Både utvikling av hver enkelt spiller og samhandling i laget.

 

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f