Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 27 okt 08, 20:24

Opprinnelig postet av Lemmy

Tror egentlig bare det er å glemme at vi skal kjøpe noen fra Tippeligaen! For det første er det svindyrt, for det andre er det kun Stabæk som har vært bedre enn oss i år, så hva er vitsen? :) Når vi da også har Tor Kristian Karlsen som sikkert vet om mye bra sør-amerikanske, talentfulle og billige spillere tror jeg heller det er veien å gå.

I forsvaret må vi vel regne med å få inn en spiller til. Tipper vel at Gerrbrand og/eller Piiroja fortsetter, og man vet jo aldri med skadesituasjonen til Ophaug. Har hørt at kneskåler som begynner å krangle, gjerne fortsetter. Han begynner jo også å dra på årene. Samme med Czwartek. En Lustig-type på høyrebacken fra Sør-Amerika med masse offensive bidrag kunne vel vært noe? :)

Får vi det, er det ikke sikkert vi trenger en skikkelig driblesterk ving. Bare se på Liverpool, hvor godt de lykkes med Kuyt og Riera. Nå har jo Riera bra teknikk, men er vel ikke noen sånn Alanzinhotype. Men vi har Kvisvik som er..Kvisvik- rett og slett helt unik. Og på den andre siden har vi Barsom som løper til krampa tar ham hver eneste kamp. Har vi da to offensice backer som kan komme rundt de, er det ikke sikkert vi trenger en rask, dribleving. Men likevel, for breddens skyld kan det være godt!

Og bredde er noe som er viktig! Derfor bør vi hente inn noen spillere til, men ikke for mange. Se bare på Stabæk som handlet Palmi Rafn Palmason, Niklas Sandberg og Pontus Farnerud i sommer. I tillegg til Johan Andersson før sesongen. Det har vært gull(bokstavelig talt) verdt!

 

Viktig å huske på at Stabæk på samme tid mistet to av tippeligaens beste midtbanespillere, 2 ut og 3 inn i sommervinduet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340