Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 23 okt 08, 13:56

Opprinnelig postet av Lars 29

Ikke for å henge ut noen her inne, men utifra den meldingen som kom mot en medsupporter, så er det på sin plass.

Tror faktisk aldri jeg har møtt en person som er mere negativ på et forum og før og etter kamper enn det Rune Haugen er. Uansett hvor bra laget eller PH har vært, så føler jeg at Rune Haugen alltid må ha noe å klage på. Dersom ting i plankehaugen skal bli bedre, så tror jeg ikke det hjelper å gi slike tilbakemeldinger til de som prøver å skape og bidra med noe. Tror heller ikke det hjelper å stå og stirre stygt og peke på personer som ikke synger, eller synger nok, som Rune gjør.( Vet andre som har reagert veldig på dette )  Du synger og bidrar faktisk ikke alltid veldig mye selv. Av BRH gutta som du identifiserer deg med, så er nok du den som synger og bidrar minst.

Et råd, prøv heller å bidra med noe positivt, ikke bare klag og syt på alt mulig. Verden rundt deg er faktisk mere positiv enn som så.

Slik dritt gidder jeg egentlig ikke å svare på, bortsett fra en ting : Laget kommenterer jeg aldri på forumet hverken før eller etter kamp. Her bommer du utrolig langt over mål, og tydlig viser at du ikke vet hva jeg står for.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f