Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 23 okt 08, 13:24

Opprinnelig postet av eliot

Det jeg har problemer med er melodien.  Det mange folk forbinner med Fredrikstad er Harry kulturen.  Desverre er det sånn.  Danseband hit ,sånn som Trodde englande fins ,blir av  mange sett på som veldig harry.  Her i gården er danseband musikk forbudt.  Dette mener jeg, prøver ikke på å være negativ, men litt (for meg) saklig kritikk må man ha.

Jeg er helt enig med deg når det gjelder konstruktiv kritikk, eliot. Jeg er også helt enig med deg når det gjelder dansebandmusikk. Wink

Men jeg har vel mine tvil om "resten av verden" vil slutte å se på Fredrikstad (og Østfold forøvrig) som harry uansett hvor "tøffe" supportersanger vi har. Kanskje det faktisk kunne være like greit med litt sjølironi og å spøke litt mellom linjene med dette harry-stempelet - f.eks. nettopp ved å synge en dansebandsang?

Ellers er jeg glad for at Morgaine tydeligvis ikke har latt seg skremme helt bort, men fortsetter å jobbe med tekstforslaget sitt. Jeg skal ikke nevne navn, men det er noen her inne som tydeligvis aldri klarer å si noe positivt (og det gjelder ikke kun vedkommende som ytra seg i tråden her tidligere).

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f