Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 22 okt 08, 01:16
Endret: 22 okt 08, 01:23
Endret av: madcow

Det var forøvrig et ganske så "hyggelig" møte med PH i dag angående både forsanger og plassering neste år. Vil si at jeg er litt skuffet over at det ikke lå til rette for oss å bytte side slik at vi kunne startet mer "ferskt", men man får ikke alt man vil ha her i verden.. og vi får heller jobbe videre med det vi har! =)

Syntes det var over-representert av mennesker som ønsket en form for "sang-kontrakt", iallefall av de som turte å snakke i forsamlingen. Stiller meg positiv til Plankehaugen sine uttalelser slik de var i kveld iallefall. Håper også at de faktisk "går ut med" informasjon til medlemmer og ikke-medlemmer (ie: avis/nettside o.l.) at Plankehaugen hovedsakelig ønsker syngende supportere... som støtter laget visuellt og verbalt på tribunene slik at vi alle sammen får best mulig opplevelse. Spillerne selv ønsker en STERK verbal støtte såfremt jeg forstod det i artikkelen som kom på mandag. (ref:db.no

På møtet ble det snakket "varmt" om et felt hvor de syngende supporterne kan stå med en "krevende" forsanger. (f.eks. Roy eller Zoran) Noe jeg håper blir en realitet når sesongen begynner igjen neste år. Det finnes mange måter å løse dette på og jeg håper vi som supportere kan legge ned stridsøksa og heller jobbe sammen for et bedre tribuneliv. (på hver vår måte uten å tråkke hverandre på tærne... noe vi tydeligvis gjør når de syngende står i nærheten av de som ikke (av forskjellige årsaker) gjør det.)
Og som flere her har påpekt, vi har alle forskjellige måter å støtte klubben på, ikke alle vil synge i 90 minutter. Det er greit det, men da er det vår jobb som medlemmer av plankehaugen, i sammarbeid med plankehaugen å finne en løsning på dette!

IKKE FINNE PROBLEMER MED HVER JÆVLA LØSNING VI MÅTTE KLARE Å TENKE PÅ.

Fjern ståfeltet slik det er i dag, lag et nytt ett med fall-gjerder som går rett opp helt ytterst mot VIP-tribunen... så er vi et langt skritt på vei. Jeg tror det må en del forandring til før folk flest aksepterer sang-kulturen som vi engang hadde og gjerne ønsker tilbake.....

---------------------------

Ja Rekti...


- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340