Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 okt 08, 22:12

Opprinnelig postet av Asgeir

Opprinnelig postet av Liraren

måten BBB støtter laget sitt visuelt og sangmessig, det synes jeg er imponerende! Det vil ikke si at jeg dyrker BBB likevel!

Jeg forstår ikke hva BBB har i denne debatten å gjøre.

Her snakker vi om hvorvidt alle skal akseptere at det står nisser som ikke er interesserte i å synge midt i smørøyet, rett foran forsanger.

Det er dette som er kjernepunktet, og det å dra inn Hammarby- eller BBB-fansen er totalt usakelig, og har overhodet ingenting med Zoran som forsanger å gjøre, eller hvordan vi skal få størst mulig trøkk på hjemmekampene.

Jeg fikk forresten vært på møtet idag og fikk også sagt hva jeg syns om saken, og det virka som om styret var svært interesserte i å få sangkontrakter, annen inndeling av tribunen og det ble ei heller uttrykt noen som helst dårlige følelser overfor Zoran fra styrets side.

Temperaturen blir atskillige høyere her inne, hvor alle sitter trygt hjemme og har som formål å slå ihjel noen minutter...

Nei, de som synger bør stå helt nederst på feltet, og de som ikke vil synge kan stå helt øverst på feltet, så blir det 20 meter mellom Zoran/forsanger og nærmeste "slappfisk", og da blir det naturlig nok aldri capsekasting, hvis det er problemet. Ikke engang Zoran klarer 20 meter med caps.

Zoran vil under sånne forhold trives, det er jeg helt overbevist om, for da omgis han av folk som har gløden, og trøkket ville blitt ditto.

Sånn sett tror jeg Zoran kunne gjort comeback som forsanger neste sesong totalt uten dramatikk og "situasjoner".

Jeg fikk også sagt klart fra på møtet ikveld at det som trengs er at styret støtter sangkravet 100%, og er villige til å informere folk om hvordan dette skal fungere.

Det må ikke bli sånn at en nisse som bare vil stå og være negativ skal kunne med den største selvfølgelighet kunne stille seg opp midt i smørøyet helt nederst på feltet uten å delta.

 

Faktisk så startet jeg denne tråden fordi jeg er strekt uenig i oppførselen til forsangeren Zoran og ikke de snylterne som henger på tribunen. Ja helt ening i at vi bør få folk til å synge men man får ikke det med å true folk eller kaste ting på de. Det bør være mulig å løse på en bedre måte.

Ellers så er jeg helt helt enig med deg om at man bør ha møter oftere. For eksempel en gang i måneden eller hvert kvartal. Disse møtene bør da også legges til kampen dagen slik at det blir lettere for oss som bor langt unna fr.stad, er faktisk mange av oss :)

For å prøve å runde av denne tråden så tror jeg det er to synespunkter. en gruppe som synes det er ok med litt utagerende oppførsel fra forsangeren og en gruppe som ikke liker dette. Det er vel der man står i dag og kommer nok heller aldri til å bli ening.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340